Disclaimer

Aan de inhoud van de internetsite van Frozen Memories kunnen geen rechten worden ontleend. Frozen Memories streeft ernaar volledige en correcte informatie te verschaffen, maar staat niet garant voor de volledigheid en juistheid van de informatie.
Tevens behoudt Frozen Memories zich het recht voor om de inhoud van deze internetsite te allen tijde te wijzigingen, zonder melding vooraf of achteraf en zonder opgaaf van reden. Deze wijzigingen betreffen de gehele inhoud van de internetsite, dus ook de tarieven en de inhoud van de disclaimer.

Instellingen, organisaties of personen, die vinden dat geplaatste fotografie of teksten op een of andere manier schade berokkenen aan hun identiteit of anders, kunnen zich onder vermelding van gegronde redenen, melden. Frozen Memories zal deze fotografie of teksten, indien de redenen door haar gegrond worden verklaard, z.s.m. van de website verwijderen.

Het fotografisch materiaal van deze internetsite is eigendom van Frozen Memories. Niets daarvan mag door derden worden gebruikt, zonder schriftelijk toestemming van Frozen Memories. Wilt u materiaal gebruiken, neem dan contact op via het contactformulier op deze internetsite.

About The Inshot

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Nulla fringilla purus at leo dignissim congue. Mauris elementum.

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet.

Our Story video

banner image

We’re Social

Our Tweets