Wat ben ik blij met mijn carrièreswitch.....

Het was een grote stap maar toch gedaan. Mijn hobby is mijn werk geworden.

Ik ben Eveline Keuzenkamp. Woon in Rotterdam (Nesselande) met mijn lieve man en 2 fantastische kinderen. Na 20 jaar in de sales te hebben gezeten heb ik op mijn 40ste een carrièreswitch gemaakt. Wilde van mijn hobby mijn werk gaan maken. Na de Fotovakschool in Rotterdam en School voor Fotografie in Utrecht te hebben gedaan werk ik nu als freelance fotograaf. Wat ik geweldig vind! Kwam er al snel achter dat ik vooral mensen wil fotograferen maar ga ook geen andere uitdaging uit de weg.  Af en toe ‘out of the box ‘ gaan.

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt voor de camera. Dit doe ik door open te zijn naar mijn klanten toe en door humor te gebruiken. Zodat je aan het einde kan zeggen: ‘die foto shoot viel eigenlijk reuze mee’. Mijn klanten omschrijven het fotograferen met mij vaak als ‘relaxed’ en dat is ook precies wat ik voor ogen heb.

About The Inshot

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Nulla fringilla purus at leo dignissim congue. Mauris elementum.

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet.

Our Story video

banner image

We’re Social

Our Tweets