Vrij werk

Vrij werk Naast werk in opdracht maak ik ook "vrij werk". Ik heb me voorgenomen om regelmatig een vrij project te doen, om mezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen.

Bedrijf

Bedrijf Beelden kunnen veel zeggen over jouw bedrijf. Met frisse en mooie foto's kun je de website van jouw bedrijf de juiste uitstraling geven. Dat kan gaan over beelden van het bedrijfspand, portretten, maar ook om foto's van de medewerkers in actie. Ook fotografeer ik op bedrijfsevenementen.

Zakelijk portret

Zakelijk portret Wil je professionele zakelijke profielfoto's van jezelf of je personeel laten maken ? Dan ben je hier bij het juiste adres. We zoeken samen een geschikte locatie. Kan thuis, op kantoor of een andere mooie plek zijn. Ik hou zelf erg van natuurlijk licht maar ik kan ook een studio opbouwen als dat gewenst …

Portret

Portret Voor een mooi portret moet je de juiste snaar raken. Door te spelen met licht, de technische instellingen van mijn camera, maar vooral door te kijken naar mijn model, kom ik tot de meest verrassende resultaten. Portretten in kleur, zwart-wit, zakelijk, of speels, dit stem ik graag op jouw wensen af.

About The Inshot

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Nulla fringilla purus at leo dignissim congue. Mauris elementum.

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet.

Our Story video

banner image

We’re Social

Our Tweets